Corona Covid-19

Het coronavirus laait weer op. Ook in Raalte zijn momenteel veel positief geteste personen.

Ook en misschien wel júist nu moeten we alle zeilen bijzetten om besmettingen te voorkomen. Ook bij ons in de praktijk blijven we alle regels in acht nemen en hopen we dat we op uw medewerking kunnen blijven rekenen. Sinds eind april de tandartspraktijken weer open mochten, werken we anders dan we gewend zijn en u van ons gewend bent. Maar iedereen lijkt begrip te hebben voor het feit dat er minder zitplek is, dat u soms even buiten moet wachten tot er weer plek is in de wachtkamer of dat u uw handen dient te ontsmetten bij binnenkomst. Wij horen om ons heen ook wel heel andere geluiden. Wij zijn erg tevreden over hoe u samen met ons probeert de regels na te leven en daarmee het virus buiten de deur te houden.

Aangezien we uw en onze gezondheid hoog in het vaandel hebben staan, willen we u nogmaals attenderen op de volgende maatregelen:

  • Wij verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak  te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen.
  • Kom alleen naar de praktijk; als het echt niet anders kan, mag er maximaal 1 begeleider meekomen.
  • Bij de ingang van onze praktijken hangt een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u direct bij binnenkomst deze te gebruiken en uw handen te desinfecteren.
  • Het dragen van een mondmasker is voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht.
  • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten en onze medewerkers.
  • U wordt door de assistente opgehaald voor de behandeling en zij zal u verdere instructies geven.
  • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt ook aangeven dat u op een later moment terug gebeld wordt voor het inplannen van de afspraak.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in onze praktijken zoveel mogelijk in acht te nemen.

Daarnaast blijft natuurlijk gelden:

Heeft u of één van uw huisgenoten corona? Of bestaat er bij u of één van uw huisgenoten een verdenking op corona? Vertoont u symptomen als verkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid, verlies van geur en/of smaak en verhoging/koorts? Zo ja, dan stellen we de behandeling nog even uit totdat u twee weken klachtenvrij bent.

Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.