Bleken – Mondzorg het Raan – Raalte

Bleken

Bleken

Een wit en stralend gebit, wie wil dit niet? Steeds meer mensen kiezen er voor om hun tanden en kiezen een paar tinten witter te maken. Naarmate u ouder wordt, worden tanden en kiezen donkerder van kleur. Dit komt o.a. door kleurstoffen in voedingsmiddelen en dunner wordend glazuur. Bleken is in véél gevallen een optie om de tanden enkele tinten lichter te maken, maar niet altijd.

Mondzorg het Raan maakt gebruik van Opalescence, een verantwoorde bleekmethode om uw tanden enkele tinten lichter te maken. Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij tandheelkundige professionals. U krijgt een wittere, stralendere glimlach met behulp van bleeklepels die door uw tandarts speciaal op maat worden gemaakt. Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is daarmee ideaal voor mensen die een bleekbehandeling willen die optimaal op hen is toegesneden. Na de eerste behandeling in de tandartspraktijk kunnen de bleeklepels van Opalescence gemakkelijk thuis worden gedragen.

Niet elke mond is geschikt voor een bleekbehandeling, zo kleuren vullingen, kronen en facings bijvoorbeeld niet mee. Hierdoor kunnen ze na het bleken zelfs meer opvallen. Overleg daarom vooraf eerst met de tandarts voordat je je gebit gaat bleken. Bespreek je wensen en bekijk wat de mogelijkheden zijn!